Чини се да нити једна романса јавних личности није толико медијске пажње изазвала као што је веза Анастасије Ражнатовић и Немање Гудеља. У највећој мери је то тако јер заљубљени пар свој однос одржава на даљину и по свему судећи ту нема промене. Будући да се Анастасија успешно бави музиком, те да је неопходно да буде у Србији окружена сарадницима, а да је Немања за сада ангажован у Шпанији и можда ускоро потпише за турски фудбалски клуб, сви су изгледи да још врло дуго хиљадама километара бити удаљени.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Sport Klub/Ата имагес

 

Певачица и фудбалер лудо су једно у друго заљубљени и за сада им раздвојеност и то што зарад пољупца и загрљаја морају да седну на авион, не смета. Ипак, једном својом објавом Анастасија је своје пратиоце оставила у чуду и са питањем да ли баш све између ње и Немање иде тако глатко како се чини. Она је наиме, на свом "Инстаграму" написала.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

- Понекада људи допуштају да им један те исти проблем годинама ствара незадовољство, све док нису у стању да кажу "Па шта". Омиљено ми је да кажем, па шта - написала је ћерка Цеце Ражнатовић.

Због оваквих постова певачице, између осталог, веза Анастасије Ражнатовић и Немање Гудеља не престаје да интригира медије, а да ли ће даљина утицати на њен даљи развој време ће показати. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".