Током деведесетих снимљено је много песама које се певуше и данас и које неће бити заборављене, а један од највећих хитова била је песма Лепе Лукић у којој је певачица представила младу наду народне музике.

Фото: Репринт Сабор

 

Песма "Наследница", објављена 1994. године, привукла је много пажње регионалне јавности и врло брзо постала хит, а поред Лепе Лукић изводила ју је девојчица Ивана Ђорђевић.

Њој су сви предвиђали велику музичку каријеру, а у томе је имала и подршку краљице народне музике, како често зову Лепу.


– Ја не знам да ли има срећније девојчице од мене што ме је краљица народне музике Лепа Лукић прогласила наследицом, што ме правим путем уводи у посао који ја волим да радим и то доказује да тета Лепа није нимало пакосна ни љубоморна жена – изјавила је тада Ивана.

Како је објаснила, она се одлично сналази у различитим жанровима, али преферира музику Лепе Лукић.

Фото: Репринт Сабор

 

– Ја волим да певам и ове модерније песме, али више волим старе, изворне песме, леже ми обе врсте – истакла је она.

Међутим, Ивана се није дуго задржала на сцени: постепено се повлачила и наступала тек с времена на време. Колико је познато, међу њеним последњим наступима је онај на тргу у Старчеву, за дочек 2005. године.

Након тога, она је решила да се повуче из света музике, а медији су пре неколико година писали да је данас власница фризерског салона у Опову.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Лукић и њена "наследница" - Ивана Ђорђевић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".