Кристијан Голубовић прошле ноћи ушао је у отворени сукоб са Иваном Маринковићем и у том тренутку споменуо је да је био интиман са његовом бившом супругом Гоцом Тржан.

Фото: АТА имагес

 

 

Због ове Кристијанове изјаве огласила се и певачица.

- Ја заиста не знам о чему се ради ту. Ја тог човека, никад у животу нисам упознала, а камоли имала нешто са њим. Пошто су то немоћни мушкарци у питању, који не могу да се побију, него се понашају као кокошке, ништа ме од њих не чуди. Само бих замолила, да ме више не увлачите у тај муљ. Такође, бих додала да ће те тврдње које је изрекао на мој рачун, морати да докаже на суду, јер ја кап алкохола никад нисам окусила у животу, али хвала Богу добро зарађује од бламирања у Задрузи, па ће имати од чега да плати - рекла је Гоца за "Курир".

Подсетимо, Кристијан Голубовић је жестоко оплео певачици и открио да је био интиман са њом, али је такође и изрекао и неколико увреда на њен рачун.

 

 

- Смрдљивко један, дечка дирају, гледам дечка, не ваља им, зато што пева? Миљана је ср*ла по њима, као п**ке су ћутали, а знаш који су хонорари, слепци. Онај алкохоличар који нема јетру, нема очи никог да види, је** сам му Гоцу Тржан пре 100 година. Наркоманка једна. Је**м га у уста срмдљива - рекао је Кристијан.

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".