Он им је тада признао да неправду никада није трпео и да је покојног Тому Здравковића извлачио из кафане и бранио чак и од свог пијаног оца. Његове речи потврдила је и певачица Зорица Марковић, која Голубовића познаје од његових малих ногу.

- Зорице, ти ме знаш одмалена, неправду не подносим. Мој брат је кренуо на човека и ја сам га ошамарио. Сви у граду су ми замерили зато што сам ударио брата. Носим тај грех што сам ошамарио брата, али ја знам шта је он радио том човеку. Штипао га је клештима, иживљавали су се на човеку и то нисам могао да дозволим - започео је причу Кристијан и присетио се како је његов отац малтретирао Тому Здравковића:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Тому Здравковића сам крао од мог пијаног оца. Напије се човек који никада у животу није пио и с друштвом малтретира певача до ујутру. Радили су му то што Урош овде ради - испричао је он, а онда се надовезала Зорица:

- Цео живот гањаш правду - кратко се убацила певачица, која је потврдила да је Кристијан некада спасавао Тому од пијаних гостију.

Фото: репринт ТВ Новости

 

- Узмем Тому Здравковића и заменим га с Новицом Здравковићем, с његовим рођеним братом. Оставим га, увалим другог и он настави да пева. Малтретирали су га да пева од девет сати увече до сутрадан ујутру до 11. Не може тако, бре, људи знају да ја то не подносим - закључио је Голубовић.

- Јесте, то је све тако било у "Клубу народњака" - присетила се Зорица.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".