Kristijan Golubović prošle noći ušao je u otvoreni sukob sa Ivanom Marinkovićem i u tom trenutku spomenuo je da je bio intiman sa njegovom bivšom suprugom Gocom Tržan.

Foto: ATA images

 

 

Zbog ove Kristijanove izjave oglasila se i pevačica.

- Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi. Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u Zadruzi, pa će imati od čega da plati - rekla je Goca za "Kurir".

Podsetimo, Kristijan Golubović je žestoko opleo pevačici i otkrio da je bio intiman sa njom, ali je takođe i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

 

 

- Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna. Je**m ga u usta srmdljiva - rekao je Kristijan.

BONUS VIDEO:

Đaniju napravili krunu od para

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".