Током јучерашњег дана дошло је до жестоког обрачуна у Белој кући када је Кристијан Голубовић физички насрнуо на Уроша Ћертића, а сада су се први пут суочили након туче.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Реци ти нама, како се теби све чини уназад - питао је Миљан.

- У овоме до сада што сам гледао, млади су веома амбиционзни, чак и са тим фејк љубавним причама. То ће их можда коштати, али активнији су него они ранији. Имамо увек дежурне говорнице, али је некако другачије. Старо и ново крдо, па је мало појмање међу нама. Много фејк прича има зарад тог успеха у ријалитију...Да мрзим некога, као што може неко некога да малтретира, то не могу да схватим. Ја сам имао прилику да видим, сретао сам Ша и Тару напољу, ако сам једну реч погрешну рекао њему, нек ме пљуне сада. Ја сам знао два и по, три месеца док њима нису кликнуле коцке. Ми смо овде, ја сам институција та и та, ти си та и та и ми се овде дружимо и сукобљавамо...Ушао сам сад у купатило, тамо примадоне са вештачким косама, излазе из ке**ре, тамо кило го**на. Ја не могу да обавим нужду а да не оперем купатило - рекао је Кристијан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Да се осврнемо на оно што се десило јуче. Ти се постављаш према младима заштитнички, да ли ти млади дају себи за право да изазивају свесно или несвесно проблеме - питао је Ша.

- Тако је, многи то злоупотребљавају. Легитимно је то, али не треба претеривати. На пример, ја сам малу Валентину коригаовао да не псује и остало. Покушавам да је клистирам од уличног каменца који има, који је живела. Ја могу да седим криво, али морам право да говорим, људи гледају. Поједностави се, па си линија краћег отпора. Кад чујем да један млад момак и девојка кажу: "Ја нисам дошао овде да чистим, па ово, па оно". Па, за шта си дошао? То је шпил карата за мешање - додао је Кристијан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја нећу да будем партибрејкер. Дечко није у фајту, пусти га да пева, па да се конструктивно смејемо. Урош је гост овде, шта ће да кажу: "Малтретирао си оног певача, шта ти би?" - рекао је Кристијан.

- Да ли је мушки што је мене "ауто" ударио са леђа и пао сам? - питао је Урош.

- Што са леђа? Шта, одбранио би се? Рекао сам ти сто пута, опоменуо сам те - рекао је Кристијан.

Урош је на крају разговора пружио руку Кристијану.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".