Промене које доноси млад месец у дипломатској ваги, највише ће се одразити на партнерске односе. 

Због сумњи које доноси и разних ''вагања'', предомишљања који доносе прекиде, месец ће утицати тако да се и ви осећате збуњено у променама. Четири знака осетиће више драме и више промена од осталих, а ево о коме је реч, пише Жена Блиц.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Када је у питању  љубавни живот,  завладаће критична ситуација. Врло је важно да не доносите брзе одлуке и претпоставке. Венера у Девици ће изазивати драму у вашој свакодневној рутини, па можете очекивати да ћете бити посебно рањиви у односима са онима који су вам најближи. Такорећи, овај млад Месец најтеже ће доживети Овнови - због тога што се осећају непријатно, мораће да направе паузу.  

Рак

Велика вероватноћа је да ће Ракови бити врло узнемирени, због тога што вас очекују велике промене у породици. Можда ће се нешто у шта сте одувек веровали срушити као кула од карата, а ви ћете бити приморани да промените перспективу и прихватите новости. Очекујте  нестабилан период, али је уједно ово тренутак да преиспитате ваш унутрашњи свет и спознате шта је оно што вам је стварно важно.

Вага

Важно је да се припремите за турбулентан период, Ваге! Са младим Месецом и ретроградним Меркуром у вашем знаку, суочавате се са великим променама, посебно када је реч о томе како доживљавате себе. Размотрите како веза утиче на ваше самопоштовање. Врло је важно да се не уплашите ако приметите да постоје трзавице у вашој вези, која је до недавно била идилична, она ће ускоро поново процветати. На путу ка хармоничном партнерству неопходне су одређене дискусије, па и прилагођавање и компромиси.

Јарац

Млад Месец донеће вам нове идеје, нове спознаје, али и бољи однос са колегама. Врло  је могуће да ћете се заинтересовати за неки нови хоби, или чак нову каријеру, а сасвим је могуће да ће вам се отворити пут за партнерство или сарадњу после које вам следи успех. Ипак, морате да будете спремни за ризик и отворени за нове ствари како бисте заиста искористили предности ових прилика.Безо обзира на добре пословне прилике, следи вам напоран период на послу али и изазови у међуљудским односима.

(Жена Блиц)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".