Promene koje donosi mlad mesec u diplomatskoj vagi, najviše će se odraziti na partnerske odnose. 

Zbog sumnji koje donosi i raznih ''vaganja'', predomišljanja koji donose prekide, mesec će uticati tako da se i vi osećate zbunjeno u promenama. Četiri znaka osetiće više drame i više promena od ostalih, a evo o kome je reč, piše Žena Blic.

Foto: Profimedia

 

Ovan

Kada je u pitanju  ljubavni život,  zavladaće kritična situacija. Vrlo je važno da ne donosite brze odluke i pretpostavke. Venera u Devici će izazivati dramu u vašoj svakodnevnoj rutini, pa možete očekivati da ćete biti posebno ranjivi u odnosima sa onima koji su vam najbliži. Takoreći, ovaj mlad Mesec najteže će doživeti Ovnovi - zbog toga što se osećaju neprijatno, moraće da naprave pauzu.  

Rak

Velika verovatnoća je da će Rakovi biti vrlo uznemireni, zbog toga što vas očekuju velike promene u porodici. Možda će se nešto u šta ste oduvek verovali srušiti kao kula od karata, a vi ćete biti primorani da promenite perspektivu i prihvatite novosti. Očekujte  nestabilan period, ali je ujedno ovo trenutak da preispitate vaš unutrašnji svet i spoznate šta je ono što vam je stvarno važno.

Vaga

Važno je da se pripremite za turbulentan period, Vage! Sa mladim Mesecom i retrogradnim Merkurom u vašem znaku, suočavate se sa velikim promenama, posebno kada je reč o tome kako doživljavate sebe. Razmotrite kako veza utiče na vaše samopoštovanje. Vrlo je važno da se ne uplašite ako primetite da postoje trzavice u vašoj vezi, koja je do nedavno bila idilična, ona će uskoro ponovo procvetati. Na putu ka harmoničnom partnerstvu neophodne su određene diskusije, pa i prilagođavanje i kompromisi.

Jarac

Mlad Mesec doneće vam nove ideje, nove spoznaje, ali i bolji odnos sa kolegama. Vrlo  je moguće da ćete se zainteresovati za neki novi hobi, ili čak novu karijeru, a sasvim je moguće da će vam se otvoriti put za partnerstvo ili saradnju posle koje vam sledi uspeh. Ipak, morate da budete spremni za rizik i otvoreni za nove stvari kako biste zaista iskoristili prednosti ovih prilika.Bezo obzira na dobre poslovne prilike, sledi vam naporan period na poslu ali i izazovi u međuljudskim odnosima.

(Žena Blic)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".