Ован

Импулсивни Овнови у октобру ће желети да покажу свој карактер што је више могуће. Биће спонтани, слободни и спремни да се упусте у љубавне авантуре. Биће им више него икада потребно стрпљење и способност преузимања одговорности. Појачана енергија и импулсивне емоције могу покварити везу са вољеном особом. Како бисте поправили ситуацију заинтересујте се за жеље партнера и приредите изненађење. Не обраћајте пажњу на трачеве, јер ће многе информације бити лажне.

Бик

Бика очекује романтичан месец, који ће бити испуњен занимљивим догађајима. Ако се ваш однос тек развија, а ситуација је и даље веома двосмислена, онда ће октобар све ставити на своје место. Такође, многи Бикови би требало да се припреме за кардиналне промене у љубавним односима – парове очекују или венчање или раскид. Усамљени представници знака треба да буду опрезнији са новим познанствима. Слободни Бикови, пазите коме поклањате срце.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Близанцима, месечни љубавни хороскоп за октобар 2022. године предвиђа нарушавање романтичних односа и урањање у море емоција. Ум овде може да пређе у позадину, па препоручујемо да будете опрезни. Ако сте се у дугој вези или брак  суочили са сукобима и неспоразумима, мораћете да покушате да средите односе, као и да обуздате своју љубомору како бисте избегли свађе.

Рак

Ако Ракови пронађу баланс између различитих жеља, онда ће им октобар бити веома романтичан и пријатан. Усамљени Ракови имају шансу да пронађу своју праву љубав, а у будућности да браком повежу свој живот са њом. Али будите пажљиви на оно што вам интуиција говори, јер вас сигурно неће изневерити. Слушајте поруке унутрашњег гласа, може вам открити романтичне тајне.

Лав

Лавови, који раније нису могли да освоје своју љубав, имаће среће у октобру - они ће бирати, а срца ће се лако освајати. Могућ је почетак романсе са особом која вам се у прошлости допадала, а то се може догодити врло спонтано. Ако сте дуго у вези, у другом јесењем месецу појавиће се жеља да нешто промените - можда почнете да живите заједно, запросите вољену особу или одете на далеко путовање, пише "Сенса".

Девица

Када је реч о љубави, Девице у октобру очекује миран и стабилан период. Не очекује се ништа посебно у односима са сродном душом - све ће ићи по стандардном сценарију за вашу везу. Девице ће морати само да раде на својој љубомори, јер она може покварити и најлепше тренутке и осећања. Октобар није погодан за започињање нових веза, па ако се појави нова особа, боље идите полако и добро се упознајте.

Фото: Профимедиа

 

Вага

За Вагу, октобар може бити тачка када проблеми у љубавним односима достижу свој максимум. Стога ћете морати себи да поставите јасно питање - да ли вам је потребан овај однос и шта очекујете од њега. Ако дођете на идеју о раскиду, добро размислите пре него што направите крупан потез из којег нема повратка. А ако је ваше срце и даље слободно, пре него што започнете везу, мораћете јасно дефинисати сврху односа. Ставите већ на почетку до знања шта желите, а шта није могуће.

Шкорпија

Очекује вас потпуно нова перцепција у личном животу - љубавна сфера постаје бурна, страствена и веома богата. Очекују вас пријатна изненађења и испуњење жеља, а битну улогу у готово свему томе имаће ваш партнер. Покажите колико вам значи све што чини за вас. Имајте ово на уму и будите великодушни за похвале. За оне чије је срце слободно, постоји препорука - будите пажљиви према људима који желе да заузму важно место у вашем животу.

Стрелац

Октобар Стрелцима неће донети позитивне промене, а проблеми који су се појавили у септембру наставиће да тестирају овај знак Зодијака. Стрелчеви који су рођени у децембру имаће посебно изазовне дане, могући су конфликти са партнером. Усамљени такође немају прилику да побољшају свој лични живот, али зато могу да раде на себи, опусте се и посвете личном развоју.

Јарац

Јарчеви, који у прошлости нису успели да пронађу сродну душу, неће је моћи пронаћи ни овог месеца. Али само они који умеју да чекају могу да постигну свој циљ, па будите стрпљиви. Представници овог знака, који су већ у вези, требало би да иду напред и да се развијају. Може доћи до неслагања или свађа, али комуникацијом можете све средити. Потрудите се да разбијете монотонију у вези.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Водолије имају прилично нестабилну ситуацију, јер могу имати сукобе са вољеном особом. Може доћи до неспоразума и напетости, али не треба да се расправљате ко је крив, већ да заједнички пронађете решење. Веома је важно да научите да слушате и чујете вољену особу, како не бисте својим понашањем угрозили осећања и наклоност. Ако заиста постоје осећања, онда увек можете пронаћи излаз и разумети поступке особе.

Рибе

Рибе неће бити ускраћене за пажњу супротног пола, па ће морати да бирају између неколико опција. Оне Рибе које су се претходно разочарале у љубави чекају нову особу која ће имати пуно љубави и разумевања за њих. Краткотрајне романсе на одмору немају баш велике шансе за будућност. Већ на почетку истакните шта желите и очекујете од односа.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".