Девица

Разумне, организоване и сталожене, Девице су један од најзрелијих знакова. Увек теже да буду најбоље верзије самих себе, али исто очекују и од оних око себе.

- Девица је такође знак који радо служи што је чини знаком жртве - рекла је астролог Дана ДеФранко за Бастл. - Ништа не не учини да неко одрасте као жртвовање, а само су зрели људи способни заиста и  да одрасту.

Јарац

Вредан и радан, Јарац никад неће одуговлачити са својим пословима, поготово кад је у питању постизање властитих животних циљева које себи задаје. Потребно је пуно зрелости за такво самообуздавање, а земљани Јарац такву особност може да захвали свом владару Сатурну који управља одговорношћу и дисциплином.

Фото: Профимедиа

 

- Јарци су старе душе - објашњава ДеФранко. - Иронија је у томе што се после првог враћања Сатурна у њихов знак многи Јарци могу осећати безбрижно и детињасто, а то им омогућава да остаре уназад, ослободе се неких терета и одговорности.

Водолија

Постоји разлог зашто су људи рођени у хороскопском знаку Водолије мудри као да су старији него што стварно јесу, јер заправо живе у будућности. Баш као што желе да напредују у друштву, Водолије увек размишљају унапред и живе за подизање свести колектива о великим светским проблемима.

- Ум им је оштар попут бритве, као и смисао за хумор - каже ДеФранко. - А без обзира на циничне шале којима се разбацују, Водолије нагињу ка томе да буду изразито моралне и тајни оптимисти – што је прави показатељ зрелости!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".