Ovan

Nakon uzbudljivog leta, period u koji ulazite vam se nkako neće dopasti. Osećate blagu depresiju i skloni ste preispitivanju svega i svačega. Vaš temperaament će posebno doći do izražaja. Skloni ste burnim reakcijama i izlivima besa. Jako je bitno da se smirite. Posvetite se sportu i meditaciji.

Ovo nije najpovoljniji period za posao, ali vi ste uvek spremni da rizikujete. Posavetujte se sa nekim ko razmišlja hladne glave ako želite da odigrate pametno. Ako uspete da obuzdate svoju prirodu, moguća je potpuna promena okolnosti i to u vašu korist.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Dvoumite se oko nove poslovne ponude, iako to nije vaš stil. Ovo je period kada možete da uadnete u stanje letargije. Propustićete priliku da zaradite dobro i to će vas naknadno izjedati. Ne bi trebalo da gubite vreme na propuštene šanse. Škorpije u vezi mogu naglo da donesu odluku o raskidu ili da se iznenadno prepuste novoj ljubavi ili avanturi. Vaši potezi neće biti zreli u ovom perodu i mnogo ćete se kajati nakon nekih postupaka. Istovremeno, u nekim potezima ćete istinski uživati.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".