Сандра Африка веома води води рачуна о свом изгледу, али да постоје тренуци када се почасти нездравом храном. Највише воли да једе тесто, од ког се и најбрже угоји, али се никада тиме не оптерећује психички.

У једном тренутку имала  је 59 килограма и одмах је пробушила кашику, те успела да изгуби четири килограма.

- Није ми тешко да смршам. Срећом, не волим слаткише и газиране сокове и навикла сам цео живот да тренирам, па ми то олакшава да одржавам килажу. Поред тога, придржавам се исхране моје нутриционисткиње - каже певачица и објашњава како изгледа њена исхрана.

Фото: АТА имагес

 

- Највише ми одговора да доручкујем воће, овсене пахуљице или омлет. За ручак једем рибу или пилетину, имам и касне ужине, тада могу да пијем јогурт или кисело млеко... Углавном вечерам јаја без жуманаца. Уз сваки оброк обавезно једем салату. Иначе нисам пробирљива, па могу да једем све што ми она одреди. За седам дана сам смршала четири килограма и желим још три.

Сандра каже да не воли да држи дијете које су популарне на интернету.

- Ништа не радим на своју руку, увек се прво консултујем са нутриционистом како не бих угрозила своје здравље. Често се дешава да људима падне имунитет када су на некој дијети и онда се разболе. А ја не желим да будем мршава, а лошег здравља.

Фото: АТА имагес

 

Поред балансиране исхране и тренинга, певачица каже да је битно уносити и много течности.

- У току дана попијем литар воде, литар чаја и литар сока. Не мислим на куповне сокове, већ исцедим лимун, грејп или поморанџу у литар воде.

ОВО ЈЕ ЈЕЛОВНИК САНДРЕ АФРИКЕ:

Доручак: Омлет или воће

Ручак: Пилетина са салатом

Вечера: Јаја без жуманаца

Трик савет: Пијте што више течности и једите здраву храну која вама одговара

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".