Sandra Afrika veoma vodi vodi računa o svom izgledu, ali da postoje trenuci kada se počasti nezdravom hranom. Najviše voli da jede testo, od kog se i najbrže ugoji, ali se nikada time ne opterećuje psihički.

U jednom trenutku imala  je 59 kilograma i odmah je probušila kašiku, te uspela da izgubi četiri kilograma.

- Nije mi teško da smršam. Srećom, ne volim slatkiše i gazirane sokove i navikla sam ceo život da treniram, pa mi to olakšava da održavam kilažu. Pored toga, pridržavam se ishrane moje nutricionistkinje - kaže pevačica i objašnjava kako izgleda njena ishrana.

Foto: ATA images

 

- Najviše mi odgovora da doručkujem voće, ovsene pahuljice ili omlet. Za ručak jedem ribu ili piletinu, imam i kasne užine, tada mogu da pijem jogurt ili kiselo mleko... Uglavnom večeram jaja bez žumanaca. Uz svaki obrok obavezno jedem salatu. Inače nisam probirljiva, pa mogu da jedem sve što mi ona odredi. Za sedam dana sam smršala četiri kilograma i želim još tri.

Sandra kaže da ne voli da drži dijete koje su popularne na internetu.

- Ništa ne radim na svoju ruku, uvek se prvo konsultujem sa nutricionistom kako ne bih ugrozila svoje zdravlje. Često se dešava da ljudima padne imunitet kada su na nekoj dijeti i onda se razbole. A ja ne želim da budem mršava, a lošeg zdravlja.

Foto: ATA images

 

Pored balansirane ishrane i treninga, pevačica kaže da je bitno unositi i mnogo tečnosti.

- U toku dana popijem litar vode, litar čaja i litar soka. Ne mislim na kupovne sokove, već iscedim limun, grejp ili pomorandžu u litar vode.

OVO JE JELOVNIK SANDRE AFRIKE:

Doručak: Omlet ili voće

Ručak: Piletina sa salatom

Večera: Jaja bez žumanaca

Trik savet: Pijte što više tečnosti i jedite zdravu hranu koja vama odgovara

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Sandre Afrike

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".