- Сандра Африка је међу најтраженијим српским певачицама јер власници клубова знају да прави одличну атмосферу. Њени наступи су увек препуни и тражи се место више, па је ангажована током целог јула и августа. Само током ова два месеца имала је 27 тезги, што довољно говори колико је популарна - рекао је извор "Информера".

Атрактивна певачица од певања је зарадила новац за који би глат могла да купи стан у Београду.

Фото: АТА имагес

 

- Сандра не пева за сићу! Њени менаџери јој не заказују свирку за мање од 5.000 евра, а у дијаспори узима и 7.000 евра по наступу, а о бакшишу да не говорим. Она се "разбија" од пара свуда у региону. Током лета баш има много посла - прича саговорник.

- Највише тезги има на Црногорском приморју, али у Хрватској, где је веома популарна. Такође, неколико пута је певала у Македонији, а у августу је забављала и публику у Београду, Зрењанину и Смедереву. После свих тих наступа богатија је за 135.000 евра, а тек је чека радни септембар.

Фото: АТА имагес

 

Сандра не жели да говори о новцу, али каже да га скупља и улаже у бизнис који је прошле године започела с бившим дечком Александром Московљевићем Микишом. Њих двоје су инвестирали у градњу зграде у центру Шапца са 13 станова, које продају.

- Наставићу да будем предузетница и да зидам зграде. Наступам широм Балкана и Европе, правим луксузне зграде и ништа ми више не треба! Кад је реч о заради од наступа, или продаје станова, о томе не бих да причам. Неке моје колеге воле да се хвале цифрама, али ја то не желим - прича певачица и додаје да у згради коју је изградила није оставила стан за себе:

- Не треба ми! Већ имам кућу у Шапцу од 800 квадрата и стан од 70 квадрата у луксузном насељу у Београду.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".