Фронтмен бенда Ролинг Стоунс, Мик Џегер (79) није познат само по сјајној музичкој каријери и многобројним хитовима, већ важи и за једног од највећих заводника на светској јавној сцени. Међутим, пред олтар су успеле да га одведу само две жене.

Прва је данас 74-годишња глумица Бјанка, а друга 63-годишња бивша манекенка и топ-модел Џери Хол, која је тренутно у браку са 25 година старијим медијским магом Рупертом Мурдоком.

За руком му је пошло и да заведе 44 године млађу балерину, Мелани Хемрик. Упознали су се 2014. године. Често су на мети критика због огромне разлике у годинама, али се они на то не обазиру.

Њихова везе не престаје да интригира јавност, а чињеница да се не појављују тако често заједно у јавности, иде у прилог интригама. Џегерова изабраница која има 35, значајно је млађа од већине његове деце, а Мик је остварен и у улози прадеде.

Фото: Профимедиа

 

Круна Џегерове и Меланине љубави је њихов син. Многи су били затечени чињеницом да ће пар добити дете, узимајући у обзир његове године.

– Сви мисле да би требало спустити лопту. Има праунуку и унуке којима не допушта да га зову деком, а сад опет чека бебу. Мик се веома боји старења, зато то све ово и ради – рекао је његов близак пријатељ.

Поред чињенице да имају дете, шокирали су јавност својим чудним правилима која имају у вези. Наиме, Мик и Мелани су у отвореној вези, што им даје слободу да се виђају и излазе са другим људима.

 

 

Певач није губио време, те је користио права која му отворена веза пружа. У међувремену је био и са младом продуценткињом Нор Алфалах, која га је пратила на његовим концертима широм света. Ипак, одлучио је да се мало више посвети Мелани и свом детету, те је прекинуо однос са продуценткињом.

Након гласина да ће оставити Мелани, због младе манекенке Маше Руденко, Мик је Мелани купио кућу у Њујорку, коју је плато седам милиона долара.

Фото: Профимедиа

 

Медији преносе и да је певач у обавези да Мелани плаћа 15.000 долара месечно на име чувања њиховог сина. Наводно, Мик је у обавези да до 18. рођендана свог сина, сноси све његове трошкове школовања.

Мик Џегер има осморо деце, осмо дете добио је је са Мелани, а осталих седморо су му родиле различите жене. Са првом супругом, адвокатицом и бившом глумицом Бијанком де Масијас има ћерку, дизајнерку накита Џејд Шену.

У другом браку са глумицом и моделом Џери Хол добио је ћерке, манекенке Елизабет и Џорџу Меј, као и синове, глумца Џејмса и модела Габријела.

Са бившом девојком, манекенком Луцијаном Гименез има сина Лукаса, а у вези са списатељицом и певачицом Маршом Хант, добио је ћерку, глумицу Карис.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".