Према Форбсовој листи у 2022. на свету постоји нешто више од 1.000 милијардера чије се укупно богатство збирно процењује на 12,7 билиона долара. Највећи број милијардера њих 735 живи у Америци, а у стопу их прате кинески милијардери њих 603.

Обогатили су се на различите начине, али се њихов успех и огроман новац може објаснити и са астролошке тачке. Наиме, астролози су анализирали њихове наталне карте и испоставило се да је већина њих рођена у истом хороскопском знаку.

Фото: Профимедиа

 

 

Уколико сте рођени у хороскопском знаку Лава имате највише шанси да стекнете богатство. Лавови су рођене вође и имају све карактеристике лидера, без обзира на то којим  се послом баве. Доминантни су, имају снажан карактер, али и оптимистичан поглед на живот. Истовремено могу бити тврдоглави, арогантни и често агресивни, посебно кад је посао у питању. Не одустају од зацртаних циљева што је једна од њихових главних карактеристика кад је у питању посао и каријера.

Имају оштар ум, брзо размишљају и не плаше се ризика. Занимљиво је да се међу брокерима на њујоршкој берзи налази управо највише оних који су рођени управо у овом знаку.

Наравно, то што је неко рођен у знаку Лава не значи и да ће сигурно да се обогати јер морају да постоје предиспозиције за то, односно да се особа бави таквом врстом уносног посла који може да му донесе огромну количину новца.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".