Ретроградни Уран је стигао, а ево како ће утицати на сваки знак хороскопа ова појава која ће трајати све до пролећа 2023. године! Астролози кажу да ће различито утицати на знаке хороскопа, ево како ће се свакоме одразити на живот, љубав, посао и новчану ситуацију.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Ретроградни Уран ће вам се највише одразити на финансије, трошили сте превише и сада вам све то долази на наплату. Да не бисте били у дуговима, имате пет месеци да средите своје финансијско стање, иначе ћете бити у проблему. Одмах "преломите" и почните да штедите!

Бик

За вас ће ретроградни Уран донети период велике унутрашње промене. Није искључено да ће ваши породица и пријатељи мислити да сте "полудели", јер су навикли на то да покушавате да се сложите са свима и себе стављате на друго место, а сада томе долази крај.

Близанци

За вас следи период самоће, јер вас ретроградни Уран "тера" од других људи. То је добро за вас, јер ћете имати времена за интроспекцију и раст. Биће вам лепо док сте сами, док вас не оптерећују други људи својим речима, осећањима и проблемима. Имаћете вишемесечни период слободе, из њега излазите као препорођени!

Рак

Очекујте врло драматичан период, ретроградни Уран "удара" на ваше односе с блиским људима, а посебно ће се одразити на пријатељства. Осетићете сваку жаоку изговорених речи, за срце ће вас ујести сваки пут када нисте били позвани на неко окупљање... Али знајте да ће то трајати кратко и да не смете да се препустите. Уместо тога, окрените се будућности и постаните ви онај који организује, бира и позива људе, а не онај ко чека да га позову.

Лав

Потребно је да верујете у себе више него икада, јер сав ваш успех зависи од периода у ретроградном Урану. Већ неко време желите бољу позицију или други посао, и сада је време да се баците на тај пројекат. Не дозволите да вам опадне самопоуздање, већ будите храбри и хвалишите се мало - само тако ћете остварити успех.

Девица

Необичан период за вас доноси ретроградни Уран, јер ће вас натерати да истражите неконвенционалне идеје о љубави и посвећености некој вези. Било да ћете ослободити ум, и упловити у везу какву нисте никада до сада, или да ћете у своју вишегодишњу везу унети нову енергију експериментисања, за ваш љубавни живот ће ово бити период трансформације.

Вага

Доживећете шок у периоду ретроградног Урана, и потребно је да се за њега припремите. Приредиће вам га особа која с вама ради, која можда не проводи претерано времена с вама, али ће приредити потез који може да се упореди само са издајом, упозоравају астролози. Отворите четворе очи, неко покушава да вам намести прљаву игру!

Шкорпија

Несигурност у љубави биће изражена у овом периоду, и ретроградни Уран вас наводи да изнова и изнова преиспитујете свој однос с партнером. Али, хороскоп каже да то није лоша ствар - ако у то истраживање уроните заједно, пронаћи ћете разне ствари које једно о другоме нисте знали. А да ли ће оне учврстити ваш однос, или ће га разбити заувек, само је на вама!

Стрелац

Увек сте у покрету, па вас период владавине ретроградног Урана затиче неспремне. Одједном, најрадије бисте тапкали у месту, и по питању односа с другим људима, и по питању буквалног изласка из куће! Најрадије бисте да се повучете и негде презимите ову необичну небеску појаву. И најчудније за вас - уопште нећете бити расположени за авантуру!

Јарац

Ретроградни Уран вам доноси глас из прошлости! Одједном се у ваш живот враћа нека особа с којом сте давно имали нешто више од пријатељства, и жели да поново упали варницу која је одавно угашена! Ако нисте у вези, могуће је да ће ово пробудити вашу мало окрутнију страну, да ћете пустити ту особу да се "копрца" недељама пре него што јој коначно ставите до знања да од приче нема ништа. Ако сте тренутно у вези, немојте да прихватите ни позив на кафу "због добрих старих времена", то ће бити грешка.

Водолија

Очекују вас непредвиђени трошкови, највероватније везани за кућу. Ако планирате реновирање, благо вама - али ако га нисте планирали, ретроградни Уран ће вас натерати на тај корак и све трошкове који иду уз њега. Могући су и кварови, проблеми са кућном техником, али не очајавајте. Сада дајте новац, решите све проблеме и сматрајте то инвестицијом. Лепота и удобност вашег дома су вам сада приоритет.

Рибе

Ви сте једини знак који ће се свесно увалити у проблеме током ретроградног Урана! Превише сте причали, можда сте мало трачарили и све је то стигло до особе која то није очекивала од вас. Открили сте, можда, туђу тајну и сада ће вам читаве недеље бити потребне да поново испеглате тај однос и вратите у њега поверење. Вероватно неће бити баш пријатно, али макар научите из тог искуства - туђе тајне чувајте као своје!

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".