Када се говори о најосетљивијим и најемотивнијим припадницима хороскопа, у сам врх спадају Водолије

То, међутим, не значи да су осетљиве добрице - како кажу астролози, они попут Близанаца имају своју скривену, мрачну природу.

Припадници овог знака су познати по великој и моћној енергији, али и способности да сваки проблем да посматрају из више углова, анализирају и да доносе паметне одлуке.

Фото: Профимедиа

 

 

Они имају велику жељу за слободом, тако да избегавају људе и ситуације које их ограничавају и спутавају.

Особе рођене између 21. јануара и 20. фебруара месецу су обично хладне, смирене и сталожене, али могу да буду веома окрутне и да покажу своје друго лице уколико их неко повреди. Водолија је фиксни знак, а то значи да су веома стабилни али у исто време и ограничени.

Многи кажу да су заправо најгори знак у хороскопу. Људи који добро не познају особу рођену у овом хороскопском знаку ће њихово уобичајено понашање окарактерисати као непристојно. Често ће их назвати некултурном особом без манира, али истина је да они поступају оно како се осећају у том тренутку и Водолије у томе не виде ништа спорно.

Фото: Профимедиа

 

 

Иза ствари које раде не постоји никаква лоша намере, али њихови поступци могу наићи на неодобравање људи који их не познају.

Такође, припадници овог знака имају Урана у својој наталној карти, због чега имају јединствене карактеристике - они могу бити ћудљиви и превише осетљиви, само то никада неће показати другима.

Често тешко остварују дубоке и стабилне емотивне односе, јер знају да буду промењиви али и тврдоглави, што им отежава да одрже везу. Водолије такође могу имати лош смисао за хумор. Неретко знају да се нашале на туђ рачун или да спомену неку осетљиву тему, због чега их други сматрају увредљивим.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".