Свако од нас има своје страхове. Посматрано са астролошке стране сваки знак има тиху језу кад се нађе у друштву одређеног зодијачког знака. Не мора то бити класичан страх једноставно не воле да буду у друштву таквих особа.

Некад је тај страх потпуно ирационалан чешће заснован на неком личном лошем искуству. Када се посматра астролошка карта свих знакова приметно је да се сваки знак зодијака највише зазире од оног претходног тачније плаши се неких његових особина која њему недостају.

ОВАН

Припадници знака Овна су рационални реални и увек имају неку своју математику. Иако изгледају неуништиво, прибојавају се Риба. Плаше се њихове интуиције њиховог света који нема правила и граница, то што могу сваком доћи иза леђа, а да их нико не примети.

БИК

Бик зазире од Овна због његове пробојности експлозивности и темпераментна. Свестан је да док он промисли и направи први корак Ован је посао већ завршио и најчешће му однео плен тик испред носа.

БЛИЗАНЦИ

Као брз ваздушни знак који тежи да стално буде у покрету, Близанци не воле Бикове баш због њихове тромости. Бик може чекати читави вечност и покренути се у правом тренутку док би за то време Близанци изгубили стрпљење и живце.

РАК

Припадници знака Рака се плаше Близанаца због њиховог брзог учења сакупљања информација и разумног закључивања. Ракови као велики емотивци не умеју да одвоје рацио од емоција.

ЛАВ

Лавови се прибојавају емоција које има Рак. Зна он да је Рак физички слабији од њега и да би га здробио једним ударцем шапе, али је исто тако свестан да Рак снагом својих емоција може да угрози его сваког Лава и да му покаже да је само умислио да је он центар света. А то би сломило Лава и он је тога свестан.

ДЕВИЦА

Девице се плаши Лава због његове дипломатије, глуме. Вредним Девицама никако није јасно како Лав зна да живи у раскоши и луксузу, а да не буде оптерећен парама због којих Девице често лупају главу.

ВАГА

Ваге не воле Девице због њихове логике, тачности прецизности свега онога што они нису. Док Вага извага нешто прецизна и тачна Девица је свој план већ спровела у дело што ужасава по природи неорганизоване Ваге.

ШКОРПИЈА

Шкорпије одају утисак да се никога и ничега не плаше већ да сви остали треба да се плаше њих. И јесу најмистичнији знак зодијака од којих многи зазиру. Али на први поглед неустрашиве Шкорпије плаше се Вагиног шарма, интелекта, дипломатије свега што они нису. Док Шкорпија реши да се отвори ,Вага је већ завела све око себе.

СТРЕЛАЦ

Стрелчеви се плаше мистичног света Шкорпије. Они су по природи деца и такви остају целог живота, без обзира на године које имају. А као и сва деца тако и Стрелчеви не воле све што је мрачно, недокучиво и прожето мистеријом.

ЈАРАЦ

Јарац је неко ко чврсто стоји на земљи и не дозвољава себи да искочи из оквира реалности. Плаши га оптимизам и срећа која прати Стрелца што је за Јарчеве потпуно необјашњиво. Избегавају чак и да их сретну ако је могуће.

ВОДОЛИЈА

Као неко ко стално трчи испред свог времена Водолија се највише плаши управо пролазности и тог истог времена јер није спреман да се избори са оним што је некада било. Сатурн господар карме и прошлости који влада Јарцем је разлог зашто се припадници знака Водолије плаше Јарчева. Исти за вољу Сатурн је уз Урана сувладар и Водолијама, али га они у својој кући другачије доживљавају.

РИБЕ

Емотивне Рибе које најчешће пливају неми својим световима плаше се непредвидивости Водолије, њиховог неконвенционалног начина размишљања. Рибе су свесне да уколико изнервирају Водолију она може за неколико секунди да потпуно уништи све оно што су у машти градили да се више не саставе.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".