Наташа Беквалац је још као млада бројила разне успехе, али се зато и борила с разним предрасудама и осуђивањима околине. Читава битка је данас, према њеним речима, подигнута и на виши ниво, али она се свакако труди да не посустане.

- Невероватно, али са таквим стварима се сусрећем и дан-данас, а то су та осуђивања и предрасуде, само сада на много вишем нивоу - истакла је певачица и присетила се како се још у школским данима борила са предрасудама.

Фото: АТА имагес

 

- Кад сам кренула у школу, била сам добар ђак, јер ми је, наравно, мама учитељица. Говорили су: „Па, наравно да је скроз одлична кад јој је мама учитељица". То су ствари које су ме јако болеле док сам била дете. Једном ми чак учитељица није оценила рад и тражила је да пишем поново писмени из српског, јер је мислила да ми је неко други писао - објаснила је певачица, преноси „Grand online", која нема проблем с тиме да јавно искаже све што је тишти.

Фото: АТА имагес

 

Често, с друге стране, уме и да се шали на сопствени рачун и непромишљено истакне како се осећа - због чега њене изјаве постану хит на друштвеним мрежама.

- Постоји изрека: „Шта год да нам се деси, некада ћемо се томе смејати". У тренутку када се неке ствари догађају не чини нам се баш да ћемо моћи да се насмејемо када их се сетимо, али испоставило се да могу тако да реагујем, скоро на све што сам доживела. Време заиста залечи ране и доведе те у стање да из другог угла гледаш на прошлост. Сви смо живи и здрави па самим тим ништа није толико страшно - истакла је Ната.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".