Сад је заинтригирала обајвом на свом Иснтаграм сторију како је слала срца момку који је најпре таговао њу на својој фотографији. Наиме, Наташа, која је до сада у љубави била доста затворена и није често објављивала у кога се заљубила, сада је јавно показала наклоност према, јавности, непознатом младићу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Zorić (@markozoric5)


Извесни Марко Зорић из Хрватске објавио је своју фотографиоју уз коју је таговао Наташу на свом профилу на Инстаграму и уз њено име ставио срце.

Певачица је на свом сторију поделила фотографију, а у поруци му је послала срце, чиме се Марко одмах похвалио. Преписку с Наташом, Зорић је јавно поделио.

Марко је љубитељ фудбала, али се овим спортом не бави професионално.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/markozoric5

 

Подсетимо, певачица се недавно осврнула и на мушкарца у њеном животу.

- Страх је болест, а ја сам поприлично здрава. Знам да бог има планове за мене и ако не делује тако. Све што се деси ће ми бити потребно и за мој раст. Ако се заљубим то ће бити криминално, мени везе ни на близу нису успевале, не знам како би било на даљину, можда би то било боље за мене. Помислим да ми треба мушкарац када ми треба физичка помоћ, али за друго не знам. Навикнута сам овако, не знам да ли би ми било лакше или теже. Није ми терет што сам самохрана мајка - признаје Наташа.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".