Nataša Bekvalac je još kao mlada brojila razne uspehe, ali se zato i borila s raznim predrasudama i osuđivanjima okoline. Čitava bitka je danas, prema njenim rečima, podignuta i na viši nivo, ali ona se svakako trudi da ne posustane.

- Neverovatno, ali sa takvim stvarima se susrećem i dan-danas, a to su ta osuđivanja i predrasude, samo sada na mnogo višem nivou - istakla je pevačica i prisetila se kako se još u školskim danima borila sa predrasudama.

Foto: ATA images

 

- Kad sam krenula u školu, bila sam dobar đak, jer mi je, naravno, mama učiteljica. Govorili su: „Pa, naravno da je skroz odlična kad joj je mama učiteljica". To su stvari koje su me jako bolele dok sam bila dete. Jednom mi čak učiteljica nije ocenila rad i tražila je da pišem ponovo pismeni iz srpskog, jer je mislila da mi je neko drugi pisao - objasnila je pevačica, prenosi „Grand online", koja nema problem s time da javno iskaže sve što je tišti.

Foto: ATA images

 

Često, s druge strane, ume i da se šali na sopstveni račun i nepromišljeno istakne kako se oseća - zbog čega njene izjave postanu hit na društvenim mrežama.

- Postoji izreka: „Šta god da nam se desi, nekada ćemo se tome smejati". U trenutku kada se neke stvari događaju ne čini nam se baš da ćemo moći da se nasmejemo kada ih se setimo, ali ispostavilo se da mogu tako da reagujem, skoro na sve što sam doživela. Vreme zaista zaleči rane i dovede te u stanje da iz drugog ugla gledaš na prošlost. Svi smo živi i zdravi pa samim tim ništa nije toliko strašno - istakla je Nata.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja pevačice Marije Mikić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".