Певачи у жељи да им хит добро прође код публике, спремни су да дају велику цену. Неки у томе успеју а неки и не. На сву срећу,многе од песама о којима ће бити речи су слушане што говоре прегледи на Јутјубу и оставиле су траг у музичком свету. 

Љупка Стевић је свој дует са репером Снооп Доггом "Оле, оле" платила око 40.000 евра.

- Платила сам песму као што поједини певачи плате цео албум. Не жалим ни једну пару јер је дует феноменално прошао. Било је задовољство радити с њим јер је нормалан човек, за разлику од његових менаџера који су у већем трипу светских звезди него он. Водио ме је по кући, показивао простор за студио који је желео да направи. Заиста имам дивна искуства са њим - истакла је Љупка Стевић својевремено.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ljupkastevic

 

Нажалост, Љупка је потрошила новац, а песма није постала хит, без обзира на то што се поред ње налази светска звезда.

Певачица Наташа Беквалац је песму "Мала плава", коју је урадио Слободан Вељковић Цоби платила око 30.000 евра, са трошковима композиције, текст песме, продукција, аранжман, продукција и уз то  високобуџетни спот. Песма је врло брзо постала хити и клубска публика ју је лепо прихватила.  

Фото: АТА имагес

 

Песма Бобана Рајовића "Усне боје вина", објављена 2007. године, великом брзином је постала хит, у клубовима су је слушали више пута а оборила је и рекорд слушаности исте године. Аутори песме су Марина Туцаковић, Ромарио и Кобац, а Бобан је искеширао чак 18.500 евра, што свакако спада у најскупље песме.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Рада Манојловић је са друге стране песму "Пола два" платила 20.000 евра. Песма је изузетно тражена, тако да се Ради исплатио уложени новац.

- Мени се до сада свака песма исплатила на свој начин и свака је испунила оно што се од ње очекивало. Не могу да кажем да је свака била мега хит, али довољан број песама је остварио велики успех. А и оне који нису мега хитови су актуелне код моје публике. Дуго се слушају, јер ја пре свега тражим квалитет и волим да понудим публици што већи избор када је у питању мој аудио-визуелни материјал - рекла је Манојловићева једном приликом.

Рада је иначе позната по томе да није неко ко штеди новац када бира песме, па су и нумере "Бисери и свила", "Метропола", "Алкохол", "Живот на месецу", "Спавај мирно", како се прича, скупо плаћене.

Фото: В. Данилов

 

Певачица Индира Радић је наскупље платила песму ''Змај'' који се налази на албуму из 2003. године . За њега је кеширала преко 100.000 евра. Овај албум спада у најпродаванији у издању Гранд продукције с обзиром на то да је његов тираж био већи од 300.000 у првој години, без реиздања.

(Курир.рс/Стефан Божовић) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Лукић и њена "наследница" - Ивана Ђорђевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".