Наташа Беквалац деценијама важи за једну од најлепших и најзгоднијих певачица ових простора, а сада је открила своју тајну формулу.

- Реч је искључиво о дисциплини, доброј организацији, храни, неги, здравом начину живота и активности, што физичкој, што животној. Све је то подједнако важно. Значи упознајте свој организам и нађите доброг нутриционисту- објаснила је Наташа, па открила шта јој је слаба тачка.

Фото: АТА имагес

 

- Обожавам слаткише! (смех) И то оне инудстријске, које сматрају највећим грехом. Могла бих чак и бели шећер да једем. Слаткиши ми највише недостају, али не одричем их се у потпуности. Све што је у малим дозама, па и ако је погрешно, може да прође. Некада одлучим да себи дам недељу дана одушка, знајући да ће ми то донети три килограма.  Једноставно, не могу да дуго, у континуитету будем под контролом. Потребно је да изгубим контролу, да бих јој се вратила- признала је певачица и додала да када жели да завара глад попије воду.

Фото: АТА имагес

 

- Тренутно сам ван устаљеног ритма јер сам стално по хотелима, а иначе вежбам пет пута недељно по 45 минута. Дан ми почиње доручком са Ханом и Катјом, потом их одвезем у школу и школицу, па одем на тренинг. Када физичка активност постане део вашег дана, престане да вам буде тешко и мрско. Нисам жена која воли да вежба, али када видим шта ми вежбање доноси, не само физички, већ и колико се боље осећам, о прескакању тренинга више нема говора- истакла је Беквалчева за "Hello".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".