Једна ће вас лако завести невероватном енергијом, док ће смисао за хумор и слатко срце друге жене прво да повуче мушкарца у зону пријатељства, а онда се увући и испод његове коже.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Пуне самопоуздања и страсти, жене у знаку Лава знају шта желе и како да то остваре и оне ће увек остати у центру пажње супротног пола. Оне су шармантне и неретко надахњују друге. Због потребе за драмом, они који чине део њеног живота обично је стављају на пиједестал, а њој се свиђа да буде тамо.

Снажне, грациозне и често спортске грађе, плене пажњу околине. Воле да се улепшавају, а у томе и уживају. Може им се приписати много талената. Њих ћете лако препознати међу многима.

Шкорпија

Знак који зрачи невероватном енергијом је страствена жена Шкорпија. Ако вас она жели завести, лако ц́е успети у науму, а мушкарци нец́е ни приметити да им је украла срце.

Фото: Профимедиа

 

 

Нико је не може спречити у њеној намери, нити одолети њеном шарму. Ове даме неретко красе добре ноге, шира рамена, упечатљиво лице, сензуалне усне и продорне очи.

Припаднице овог знака најчешће имају лепу и густу косу. Ове жене не воле превише да се улепшавају, али њихов истанчан укус итекако се примети. Њихова лепота је увек изнад просека, а поред мушкараца обожавају их и деца. Срећан је човек ког жена Шкорпија заволи искрено, пише Атма.

Стрелац

Смисао за хумор и слатко срце жене Стрелца утиче на мушкарце више него што можете помислити. Прво ц́е мушкарца завести у зону пријатељства, а онда ц́е се увуц́и испод његове коже. Ове жене мушкарци никада нец́е заборавити јер имају највеће срце. Даме у знаку Стрелца су најзгодније. Просечне висине, спортске грађе, ове лепотице краси природан талент да се истичу.

Често имају лепо и помало дугуљасто лице, високо чело и изражене светле очи. Воле се облачити спортски и једноставно, али када се требају представити у пуном сјају, урадиће то на прави начин и одмерено. Увек оригиналне, лако украду пажњу. Када су у проводу, лако ћете их приметити у гомили лепотица, јер њихова лепота и шарм долазе до изражаја, посебно када се добро осећају.

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".