Ако сте се питали који то хороскопски знаци имају највише шансе да преваре свог партнера, астрологија је дала одговор и на то питање. То су Ован, Близанци и Вага.

Зашто вара Ован?

Када је у питању превара, Ован има своја правила. Ако вас заиста воле, готово је немогуће да залутају. Мотивисани су кодексом части који се односи на лојалност, племенитост и достојанство… или било шта о чему причају у тим епским ратним филмовима.

Али ако свако појединачно влакно њиховог бића не виче: "Нашао сам правог или праву!", они ће увек спавати са једним отвореним оком, тражец́и своју праву љубав. Ако је случајно пронађу, онда је готово.

Они не заправо варају - само вас остављају због неког бољег. Овнови хоће да преваре и из чисте освете.

Фото: Профимедиа

 

 

Када су повређени, та бол струју целим њиховим бићем и неће се смирити док партнеру не причине исто. Овнови желе да те повреде једнако јако као и ти њих, да искусиш њихову агонију како се више никада не би усудио да их повредиш на овај начин.

Ован вара и када осети да није пронашао своју сродну душу. Или сумњају да нисте његова сродна душа. Међутим, њихова интуиција је обично у праву. Још један разлог за превару је то што се осећају невидљиво поред вас.

Наравно, поносни су што се забављају са суперзвездом. У ствари, ништа мање не би успело. Али ако људи почну да шапућу: "Шта они раде заједно?“ его Овна можда није довољно јак да га прихвати.

Зашто варају Близанци?

Од свих знакова у зођаку, Близанци су убедљиво највећи прељубници. На крају крајева, они представљају дуалност Близанаца, тако да постоје минимум две стране њихове личности од које треба да се чувате.

Близанцима треба разноликост, слобода и флексибилност у њиховим животима како би били срећни. Они представљају социјалне лептире ћаскање и упознавање људи у току дана испуњава њихову потребу за комуникацијом и социјализацијом. Близанци воле да од свега имају по два, некад и више од тога, а та жеља се не зауставља само на материјалним стварима.

Разлог за те дупле жеље је потреба да удовоље емоционалним и менталним аспектима својих жеља. Понекад, то може укључити истраживање неколико веза у исто време. За Близанце то није варање, они имају много лабавију дефиницију шта значи бити веран.

Иако никад немају намеру да преваре, понекад се то једноставно деси. Када до тога дође Близанци ће наћи начин да заобиђу причу о томе. Они су веома паметни и наћи ће начин да сакрију своју превару од партнера. Ако их којим случајем партнер ухвати, Близанци су истању да кажу све што партнер жели да чује и да оду и преваре их поново. Наравно, ово није случај за све близанце, али је нешто што треба имати на уму.

Фото: Профимедиа

 

 

Зашто варају Ваге?

Ваге су љубитељи природе и пацифисти су. Симболизују их тасови Ваге, самим тим баланс им је изузетно важан, а одржавање романтичне везе је део тога.

Ако Вага вара, то је због тога што траже да испуне оно што осећају да не добијају од партнера у вези. Осећају се ужасно, јер су варали али како би задржали мир учиниће све што је у њиховој моћи да то сакрију од партнера. Ваге нису толико тајне као Шкорпије или Рибе, нити су брзе као близанци, па их њихова дела често одају, јер нису скривена и људи примећују. Када се суоче са партнером, прво негирају превару. Али, када их прикују уз зид, признају своју индискрецију.

Партнере може да утеши чињеница да ће бити искрени и схватиће да они у суштини нису намеравали да варају. Вага све док је испуњена веран је партнер.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".