Jedna će vas lako zavesti neverovatnom energijom, dok će smisao za humor i slatko srce druge žene prvo da povuče muškarca u zonu prijateljstva, a onda se uvući i ispod njegove kože.

Foto: Profimedia

 

 

Lav

Pune samopouzdanja i strasti, žene u znaku Lava znaju šta žele i kako da to ostvare i one će uvek ostati u centru pažnje suprotnog pola. One su šarmantne i neretko nadahnjuju druge. Zbog potrebe za dramom, oni koji čine deo njenog života obično je stavljaju na pijedestal, a njoj se sviđa da bude tamo.

Snažne, graciozne i često sportske građe, plene pažnju okoline. Vole da se ulepšavaju, a u tome i uživaju. Može im se pripisati mnogo talenata. NJih ćete lako prepoznati među mnogima.

Škorpija

Znak koji zrači neverovatnom energijom je strastvena žena Škorpija. Ako vas ona želi zavesti, lako će uspeti u naumu, a muškarci neće ni primetiti da im je ukrala srce.

Foto: Profimedia

 

 

Niko je ne može sprečiti u njenoj nameri, niti odoleti njenom šarmu. Ove dame neretko krase dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice, senzualne usne i prodorne oči.

Pripadnice ovog znaka najčešće imaju lepu i gustu kosu. Ove žene ne vole previše da se ulepšavaju, ali njihov istančan ukus itekako se primeti. NJihova lepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Srećan je čovek kog žena Škorpija zavoli iskreno, piše Atma.

Strelac

Smisao za humor i slatko srce žene Strelca utiče na muškarce više nego što možete pomisliti. Prvo će muškarca zavesti u zonu prijateljstva, a onda će se uvući ispod njegove kože. Ove žene muškarci nikada neće zaboraviti jer imaju najveće srce. Dame u znaku Strelca su najzgodnije. Prosečne visine, sportske građe, ove lepotice krasi prirodan talent da se ističu.

Često imaju lepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svetle oči. Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali kada se trebaju predstaviti u punom sjaju, uradiće to na pravi način i odmereno. Uvek originalne, lako ukradu pažnju. Kada su u provodu, lako ćete ih primetiti u gomili lepotica, jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja, posebno kada se dobro osećaju.

BONUS VIDEO:

NAPRAVITE LEŽERNE PLETENICE: Idealna frizura za letnje dane

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".