Многи драмски уметници раде овог лета, али на одмору тренутно уживају Јелисавета Орашанин Теодорић, Миљана Гавриловић и Исидора Симјановић.

Оне се сваки слободан тренутак користе да уживају на сунцу, што су поделиле са пратиоцима на друштвеним мрежама.

 

 

Јелисавета Орашанин је отишла на море у Грчку, одакле не престаје да качи фотографије са плаже и мора се рећи да је свака фотка боља од претходне.

Она ужива у друштву пријатељица са којима се, судећи по фоткама, одлично проводи, а оно што је њене пратиоце одушевило је и њена савршена линија и брутално тело, што наравно није први пут. Ко би могао да се клади да је родила двоје деце.

 

 

Исто и Миљана Гавриловић има двоје деце и саврсену линију. Она нас је освојила својом првом улогом у серији "Фолк". Међутим, глумица родом из Лесковца није лако стигла до индекса Факултета драмских уметности. Глуму је уписала из трећег пута, а мало људи зна да је Миљана део Пелетове златне класе, коју данас чине познати глумци Милош Биковић, Миодраг Радоњић Тамара Драгичевић, Нина Јанковић, Иван Михајловић...

 

 

Пуно посла има и за Исидора Симијоновић. Након што ју је публика упознала као тинејџерку у филму "Клип", сада ређа нове улоге. А има и ново дечка.

Теодора Бјелица овог лета снимала је серији "Авионџије", па је уживала углавном поред реке.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".