Маја Марковић, бивша чланица групе "Луна“ направила је праву пометњу када је пре извесног времена напустила једну емисију, угледавши бившег сарадника, фронтмена бенда, Чеду Чворка са којим годинама није у добрим односима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kurir TV

 

 

Када га је угледала, Маја је покупила ствари и поздравила водитеље, а потом изашла из студија, не желећи да коментарише нити да разговара с њим.

Маја је у једном интервјуу 2019. године рекла да јој је Чеда узимао хонораре од наступа и стављао себи у џеп, да ју је "малтретирао", а ове тврдње потврдила је и њена наследница у групи, певачица Ивана Крунић.

Но без обзира на све што је прошла са групом Луна, она је спремна за велики повратак и са супругом ради на каријери.

- Ја сам од почетка године одлучила да драстично променим многе ствари у свом животу, нарочито по питању каријере. Ради се на новим песмама и на великом камбеку. Није ме било толико дуго и планирам да то буде онако, баш како треба - каже она.

Једва чека да се врати на сцену у пуном сјају, али о свом тиму сарадника још увек не жели да говори.

- Не могу ништа конкретније да кажем осим онога што се зна, да смо супруг и ја радили на томе, с обзиром да смо мој први соло албум, који је изашао 2008. године, радили ауторски сами. А наравно, надамо се и да ће колеге аутори, с којима смо ових дана у контакту и преслушавамо разне песеме, имати адекватан одговор на оно што ја као визију имам.

На питање о сарадњи са Чедом Чворком била је веома јасна.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Та сарадња је завршена давне 2006. године и тамо треба и да остане - казала је она, а на питање да ли су се срели пошто је напустила групу, поновила је:

- Та сарадња је завршена 2006. године и ту треба да остане.

Без обзира што је на сцени није било скоро две деценије, године јој не могу ништа, а стари обожаватељи једва чекају њен повратак.

- Да, доста њих ме препознаје, што ми је драго. Ја сам с намером задржала имиџ од раније да би могли људи да ме повежу с Мајом из тог периода. Јако сам срећна што људи на мене, где год да се сретнемо, реагују позитивно. Ове године сам први пут после икс година имала прве наступе у Србији. То је био мали тест да видим колико људи памте - казала је Маја за "Курир".

Маја је једно време и радила на крузеру, те је проговорила о том искуству.

- Што се тиче крузера, то је једно позитивно искуство и нешто што је другачије од онога што је каријера и што је присутно у мом животу. Крузираћу онда када ми то треба.

- Корона је свакако пореметила рад свим музичарима на свету, како на крузерима, тако и на копну. Две године нисмо могли да се бавимо својим послом. Опет, с оне друге стране, с обзиром да се пуно радило пре короне, човек мора да буде задовољан. Барем ја говорим о свом случају. Била сам мало преморена јер сам годинама била радохоличар. Упознавали смо доста људи тамо и у односу на музичаре, то су стварно приче небо и земља. Не могу да причам за друге послове, али ми смо били повлашћени у односу на њих. Наш посао има краћи рок трајања током дана, имамо одређене повластице што се тиче кретања и комуникације с људима. Тамо махом одлазе млади људи који могу да издрже такав темпо, јер није лако издржати. Још ако си сам, још теже је.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".