Наш познати глумац Драган Бјелогрлић прославио се одличном глумом и великим бројем маестралних улога на домаћем филму и у бројним серијама.

Фото: АТА имагес

 

 

Он је годинама градио глумачку каријеру, а у протеклих неколико година се остварио и у улози режисера и продуцента.

Иако је често у јавности и о њему се много тога зна постоје неке мање познате чињенице, а једна од њих јесте и та да је у сродству са нама веома добро познатим дамама са глумачке и певачке сцене.

Наиме, он је у сродству са певачицом Зораном Павић.

Једном приликом се Зорана осврнула на ову родбинску повезаност са Бјелом.

Фото: В. Данилов

 

 

- Ја сам превасходно поп певачица и ако нешто имамо у овој земљи то су глумци. Искрена да будем, неке ствари које сам радила уз емотивну подршку свог брата трудила сам се да их урадим донекле сама. Причам о монодрами Кад жена воли, коју је он издао, а коју сам ја урадила у неком другом аранжману. Ван памети је да он мене као сестру зове да глумим поред оваквих глумаца – рекла је Зорана пре неколико година.

Осим ње, лепа глумица Марина Воденичар је Бјелина сестра. Њу смо имали прилике да гледам оу серији "Сенке над Балканом", где је глумила управо оно што му и јесте у правом животу - сестру.

Фото: Танјуг/Вир/тј 0711 2012 филм вир

 

 

Иако су блиски рођаци њих двоје готово никада то не спомињу у јавности и независно једно од другог граде своје каријере.

Осим у "Сенкама над Балканом" Марину смо имали прилике и да видимо у серији "Жене са Дедиња", "Ургентни центар", "Синђелићи", али њена највећа пасија је позориште, па је тамо најчешће можемо срести.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".