Mnogi dramski umetnici rade ovog leta, ali na odmoru trenutno uživaju Jelisaveta Orašanin Teodorić, Miljana Gavrilović i Isidora Simjanović.

One se svaki slobodan trenutak koriste da uživaju na suncu, što su podelile sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

 

Jelisaveta Orašanin je otišla na more u Grčku, odakle ne prestaje da kači fotografije sa plaže i mora se reći da je svaka fotka bolja od prethodne.

Ona uživa u društvu prijateljica sa kojima se, sudeći po fotkama, odlično provodi, a ono što je njene pratioce oduševilo je i njena savršena linija i brutalno telo, što naravno nije prvi put. Ko bi mogao da se kladi da je rodila dvoje dece.

 

 

Isto i Miljana Gavrilović ima dvoje dece i savrsenu liniju. Ona nas je osvojila svojom prvom ulogom u seriji "Folk". Međutim, glumica rodom iz Leskovca nije lako stigla do indeksa Fakulteta dramskih umetnosti. Glumu je upisala iz trećeg puta, a malo ljudi zna da je Miljana deo Peletove zlatne klase, koju danas čine poznati glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić Tamara Dragičević, Nina Janković, Ivan Mihajlović...

 

 

Puno posla ima i za Isidora Simijonović. Nakon što ju je publika upoznala kao tinejdžerku u filmu "Klip", sada ređa nove uloge. A ima i novo dečka.

Teodora Bjelica ovog leta snimala je seriji "Aviondžije", pa je uživala uglavnom pored reke.

BONUS GALERIJA: Biljana Sečivanović u bikiniju

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".