Поп звезда наводно још од јануара мирним путем покушава да заједно са супругом превазиђе све брачне несугласице, а изгледа да од тога и даље не одустаје. Како каже извор, њен супруг и она још увек нису потписали споразумни развод, пише Курир.

- Иако је требало да то обаве још онда када је Јелена о томе и званично обавестила своје пратиоце на Инстаграму, па и пре тога, из неког разлога то је сада више пута одлагано. Нико не зна поуздано зашто је тако, али се претпоставља да покушавају да реше несугласице, док постоје и они који верују да ипак може доћи до помирења и да ће Карлеуша и Тошић одустати од развода. Као што се и више пута писало у медијима, они су и раније били на корак од тога да поднесу захтев, али их је увек нешто спречавало у томе - рекао нам је саговорник.

Фото: Инстаграм принтксрин

 

 

Да се нешто дешава на том пољу, упућује и чињеница да је Карлеуша у последње време сентиментална према брачним успоменама. Једна од њих је и фотографија која се недавно појавила на једној од бројних певачициних фан страница, а на којој се она види како у време највеће љубави ужива са Тошићем на базену једног хотела. Ова фотографија јој се свидела и лајковала ју је. Поред овог, Јелена је недавно на свом Инстаграм сторију објавила и неколико фотографија са венчања са Душком од пре 14 година, на којима су се видели и чланови њихових породица.

Фото: М.В:/АТА имагес

 

 

Такође, певачицини фанови су приметили и да она на неколико последњих наступа посебно емотивно пева своје баладе и те песме касније качи на своје друштвене мреже. Тако је у јуну, пре него што је извела једну од својих најемотивнијих песама "Тихи убица", на почетку песме тужним и плачљивим гласом изговорила "нажалост", што није део текста ове баладе.

- "И нажалост... Будим се сама, очи никог не траже" - отпевала је тада Карлеуша, а нико од присутних није могао ни да наслути да је она тада индиректно описивала породичну драму коју преживљава, а која је само месец дана касније резултирала њеном објавом о разводу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".