БЛИЗАНЦИ

Звезде Близанцима саветује да раде на циљевима. Биће корисно да преиспитате недавне догађаје, извучете закључке и препустите се ономе што вас вуче напред. Срећа ће се сигурно осмехнути оним Близанцима који правилно знају да прерасподеле приоритете и дозволе да промене уђу у живот.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Лавове очекује финансијски успех. Пронађите нови извор прихода. Осим тога, у јулу ће Лавови моћи да се изборе са гомилом дуго нагомиланих проблема и изазова, а када се то догоди, представници овог знака ће коначно слободно дисати.

Фото: Профимедиа

 

ДЕВИЦА

У јулу ће се остварити стари сан рођених у знаку Девице - напокон ће се све ствари преокренути набоље. Овај период биће испуњен поклонима и изненађењима. Биће прилике да се реализује оно што Девице одавно одлучиле.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА

Водолија у јулу ће променити своју судбину. Представници знака ће кренути путем самоспознаје и развоја, и моћи ће да остваре хармонију у односима са вољенима. Међутим, за ово ћете морати да успорите, погледате себе споља, порадите на грешкама и дозволите себи да верујете у чуда.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".