Јул ће бити пун повољних астролошких догађаја, а креативна енергија Венера ће наставити да влада светом.

То ће нам свима помоћи да уз мало труда и енергије превазиђемо тешкоће.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Бик ће бити најуспешнији у љубавној сфери. Ово је њихово време да уђу у љубавну фазу. Дошао је тренутак у њиховом животу када треба да делују одлучно и храбро. Ово се првенствено односи на оне који траже сродну душу. Сви они који су већ пронашли вољену особу требало би да што више времена посвете комуникацији са партнером. Не заборавите на мале знакове пажње, такође подржите своју сродну душу речима и делима. Немојте се плашити да причате о осећањима и тежите међусобном разумевању.

Вага

Вага ће имати доста енергије, па ће моћи да се носи и са најтежим задацима. Биће још више среће у њиховим животима ако почну да помажу људима око себе. Важно је да подршка буде лако изводљива и благовремена и да долази из срца. Венера активира скривене резерве енергије, тако да Вага може повећати своју продуктивност на послу и личним пословима. Биће мање уморни, што значи да ће моћи да ураде оно о чему су дуго сањали. Астролози препоручују фокусирање на решавање хитних проблема, радних задатака, као и испуњавање претходних обећања.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчевима ће планета помоћи да повећају ефикасност и ојачају енергију. Сада је савршено време да све то преузмете. Не чините ништа половично. Како би срећа била са Јарчевима од првог до последњег дана овог месеца, ни у ком случају не би требало да изневере своја уверења. Такође је важно да своје амбиције поткрепите акцијом. Ако заиста желите да постанете успешнији и победите у потрази за финансијском или било којом другом срећом, требало би да устанете са кауча и скупите храброст. Универзум те подржава!

Риба

Рибе треба да захвале Венери што им је помогла да остваре свој пуни креативни потенцијал. Рибе ће то моћи да ураде у било којој сфери живота: у љубави, на послу, у личним пословима. Јул се такође може сматрати временом пријатних изненађења за ове људе. Утицај ће бити веома повољан. Планете ће вам помоћи да изгладите своја унутрашња искуства, прилагодите се најбољем. Рибе ће сигурно запамтити овај месец, јер ће за то време научити много корисних и занимљивих ствари о себи и свету око себе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".