BLIZANCI

Zvezde Blizancima savetuje da rade na ciljevima. Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred. Sreća će se sigurno osmehnuti onim Blizancima koji pravilno znaju da preraspodele prioritete i dozvole da promene uđu u život.

Foto: Profimedia

 

LAV

Lavove očekuje finansijski uspeh. Pronađite novi izvor prihoda. Osim toga, u julu će Lavovi moći da se izbore sa gomilom dugo nagomilanih problema i izazova, a kada se to dogodi, predstavnici ovog znaka će konačno slobodno disati.

Foto: Profimedia

 

DEVICA

U julu će se ostvariti stari san rođenih u znaku Device - napokon će se sve stvari preokrenuti nabolje. Ovaj period biće ispunjen poklonima i iznenađenjima. Biće prilike da se realizuje ono što Device odavno odlučile.

Foto: Profimedia

 

VODOLIJA

Vodolija u julu će promeniti svoju sudbinu. Predstavnici znaka će krenuti putem samospoznaje i razvoja, i moći će da ostvare harmoniju u odnosima sa voljenima. Međutim, za ovo ćete morati da usporite, pogledate sebe spolja, poradite na greškama i dozvolite sebi da verujete u čuda.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".