Ове жене уживају у томе да буду главне и да владају у својим везама, оне верују да су у позицији ауторитета и да имају право да покажу доминантно понашање према другим појединцима у свом животу. Према астрологији ова четири хороскопска знака спадају у доминантну категорију.

Ован

Жене с овим знаком врло су отворене када је реч о томе шта желе и не устручавају се да дају људима до знања шта очекују од њих. Као резултат тога, Ован је једноставно знак са највећим степеном доминације. Ове жене никада не остају у позадини и стално саме преузимају ситуацију.

Лав

Жена Лав добро је позната по томе што је рођени вођа и често је доминантна у свом друштвеном кругу. Припаднице овог знака могу да буду агресивне и арогантне. Неће престати да причају о томе да знају шта је најбоље за вас. Када постану фиксиране на нешто, оне могу да постану агресивне. Она само преузима узде не размишљајући о осећањима друге стране. Такође често успевају да наведу друге да следе њихов пример својим ставом.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Жене Шкорпије су невероватно страствене, али оно што многи не знају о њима је да су такође злогласне по томе што имају став - 'никад не опрости и не заборави'. Осим тога, оне су доминантне и жестоко штите партнере. Ове жене када успоставе доминацију доживљавају садистички узлет. Жена Шкорпија ће остварити своје циљеве упркос свим изазовима. Шкорпије мрзе да буду под контролом других и увек воле да буду главне.

Стрелац

Жене у знаку Стрелца не устручавају се да преузму иницијативу када је потребно, али ни да проговоре када је потребно чути њихово мишљење. Међутим, оне често постају доминантне према другима у покушају да учине ствари на свој начин. Једине ствари које су важне овим женама су њихова слобода и испуњење - и због оваквог начина размишљања изгледају као доминантне у својим односима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".