Владавина Рака почела је 21. јуна, на дан доласка лета. Предстојећи период који је пред нама биће специфичан по много чему, баш као што су и сами Ракови. Ево шта саветује хороскоп, шта би требало да радите, а шта не док траје владавина овог воденог знака:

Фото: Профимедиа

 

 

Шта треба да радите:

- Пожелите добродошлицу новим стварима! Сезона Рака поклапа се са почетком лета, а ново годишње доба значи нове прилике и шансе! Пригрлите промене, радујте им се! Оставите иза себе све што вас брине, што вам не доноси ни користи ни задовољство ни срећу- старе навике, лоше везе, људе који вас оптерећују…И направите места у свом животу за све ново што долази!

- Током владавине Рака приметићете да се ваша интуиција изоштрила, да примећујете знакове које раније нисте. То је добар пут! Слободно се ослоните на своју интуцијиу, верујте својим инстиктима, било да вам сугеришу да је нешто добро, било да упозоравају на лоше.

-Пошто је Рак окренут породици и дому, ово је период када сви више треба да се посветимо уређењу свог животног простора, да га оплеменимо, како бисмо се осећати још пријатније. Такође, потрудите се да више времена проведите с најмилијима.

Фото: Профимедиа

 

 

Шта не треба да радите:

- Током сезоне Рака, врло је могуће да ће вам осећања бити помешана. Храбро се суочите са њима, нарочито са негативнима, Дозволите им да се појаве, немојте их гушити. Освестите их, покушајте да пронађете њихов узрок. Само немојте дозволити емоцијама да вас контролишу! Поведите рачуна о томе како реагујете, како се опходите према другима. Узде су у вашим рукама!

- Када 4. Јула Марс уђе у Бика, то би могло да повећа нашу потребу да се бунимо, да се тврдоглаво држимо својих принципа…Покушајте да направите компромисе и да будете толерантнији и отворенији за другачија мишљења, решења…поштујте туђе жеље.

- Нептун, планета снова и илузија креће ретроградно 28. јуна што значи да је повећан ризик да се изгубимо у жељама, да полетимо...Не дозволите да живите у улузијама, приземите се што пре! Живот је стваран, не оно што замишљамо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".