Добитници срећне енергије у јулу дефинитивно су Стрелци! Они ће имати успеха у свим пољима живота. Захваљујући раније уложеним напорима, убираће плодове свог труда целог јула. То не значи да само треба да седе и чекају на срећу, већ да се активирају и прихвате шансе и позитивне промене које их очекују.

Фото: Профимедиа

 

Имаће шансу да остваре све своје планове – верују у себе, а то је пресудно за сваки успех. Најуспешнији период за Стрелца биће друга декада месеца. На послу је могуће унапређење, што може позитивно утицати и на финансије овог хороскопског знака. Астролози саветују да наставе да раде пуном паром, јер све што сада осмисле и испланирају може да има позитиван ефект у будућности. Посебан успех очекује Стрелце који воде сопствени бизнис или се баве трговином.

Фото: Профимедиа

 

На приватном плану имаће подршку чланова породице. Ако су у вези, имаће више времена за партнера. Они који још нису пронашли љубав, сада се имају прилику да се заљубе и повежу се са сродном душом. Иако ће можда овај однос на почетку изгледати као авантура, постоји шанса да се продуби.

Фото: Профимедиа

 

Успркос свим добрим астролошким прогнозама, Стрелци у јулу требају да припазе с новцем. Ако добију већу суму новца и зараде више, боље је уштедети него расипати. Сатурн и Јупитер доносе највеће промене овог јула, док Месец подсећа колико је важно фокусирати се на сопствене  жеље и инстинкте, али не заборавити практичност. Стрелци, уживајте максимално у свом најсрећнијем месецу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".