Свака планета у једном моменту крене у свој ретрогради ход и то директно утиче на звезде и астролошке аспкете.

Овог пута ће Нептун започети свој ретроградни ход 26. јуна, чиме ће имати снажан утицај на неке знакове, а посебно на Рибе, с обзиром на то да се ова планета тренутно налази баш у том знаку.

Фото: Профимедиа

 

 

Због своје удаљености од Сунца, Нептун мора направити огромну орбиту. За кружење око Сунца потребно му је 165 година, при чему у сваком хороскопском знаку проведе у просеку 15 година. Сваки Нептунов циклус обликује генерацију, усмерава духовне идеологије и начин на који живимо своје снове.

Ова раздобља могу бити веома изазовна за све нас, па ћете се можда осећати као да се повлачите или бежите од света, што може бити процес оздрављења или онај који вас мами назад лошим навикама. Овај период захтева велику одлучност и упорност како не бисмо посрнули, већ изашли јачи.

Добра вест је да ретроградни ход Нептуна не траје предуго. Његов утицај осећаћемо од 26. јуна до 3. јула.

Нептун је планета наших снова, надања и генерално циљева ка којима стремимо па је право време да поставимо питање како даље. Ево како ће утицати на наше поље љубави и посла:

Љубав

Нептун је планета која влада нашом подсвести, нашим жељама и потребом да будемо вољени. На пољу љубави ћемо захваљујући Нептуну остити неко побољшање. Стижу нам неочекиване понуде и познанства.

Проблем може настати код особа које су генерално затворене, меланхоличне особа које силно желе да разјасне односе који су токсични, који нису озбиљни и упорно улажу енергију не желећи себи да признају да веза нема будућност.

Фото: Профимедиа

 

 

Посао

Овај што овај астро период може да изазове код изразито емотивних особа јесу бурне емоције које ћемо пренети из љубавног и породичног живота и на сам посао. Може се десити да доживите одређену неправду сувише лично.

У наредном периоду водите се реченицом, прво испеци, па реци. Не дозволите да вам брзоплетост нанесе штету и уништи оно на чему вредно радите. Такође, овај период није добар за озбиљније преговоре и започињање нових послова. Све велике идеје и планове оставите за период после 3. јула.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".