Меркур је ушао у Близанце 14. јуна, што значи да следи одмор од ретроградног периода, али и још много тога. Будући да је ушао у Близанце, то значи да ћемо да будемо посебно комуникативни, знатижељни и друштвени

Бићемо мало више склони ка томе да уживамо ​​у стицању површног знања о многим темама, и бићемо посебно проницљиви када је у питању расправа или изношење ставова.

Игре речи, тривијалности, информације и преговори су сада на првом месту и све је много убрзаније и ужурбаније.

Али будите опрезни, због пребрзог размишљања и доношења исхитрених одлука, које су биле наглашене током овог транзита, покушајте да будете умеренији, смирите неодољиву жељу за неком акцијом.

Време за нове авантуре

Сада је право време да се заљубите, јер је комуникација без напетости, брже се упознајемо са другима, храбрији смо у прављењу првог корака.

Искористите овај транзит, јер је коначно дошло време да удахнете позитивну енергију планете Меркур, која ће да нам потраје следеће три недеље, а током овог транзита Меркур ће највише да погоди Ваге, Јарчеве и Шкорпије.

Вага

Ваге очекују промене на пољу партнерства, могући су изненадни прекиди, љубомора, превелика контрола. Пожелећете да држите све конце у својим рукама, али то неће да буде могуће током овог транзита, па су и нервоза и напетост укључени у целу ову збрку Меркура у Близанцима.

Јарац

Јарчеви су мајстори хладноће и сјајни су у организацији, али сад ће мало да скрену са пута. Очекују вас промене у пословном и емотивном животу. У пословном смислу бићете далеко од добро организоване особе, превише ћете да комуницирате и ништа посебно нећете да постигнете. На емотивном плану окови око хладног срца полако падају, спремни сте за нову љубав.

Шкорпија

Код Шкорпија поље породице и куће уноси немир током овог транзита. Могући су сукоби с члановима породице, па пазите на речи које употребљавате!

БОНУС ВИДЕО:

Трик прања косе са мицеларном водом

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".