1. Јарац

Карактерне особине и врлине попут озбиљности, смирености и разборитости жене рођене у знаку Јарца чине најмудријим представницама лепшег пола. Оне су суздржане – увек поступају разумно и савесно, а када је потребно знају да донесу и праве одлуке.

Никада не журе, ни када је реч о послу, ни љубавним односима – своје каријере и везе никада не граде на пречац, смирено носе и прихватају оно што им живот доноси. Не боје се судбине. И на крају од живота добију све што желе.

Фото: Профимедиа

 

2. Водолија

Представнице овог хороскопског знака нису само фасцинантне, већ их краси природна мудрост. Жена Водолија има своје мишљење, али га никада не намеће другима. Нису склоне да мисле да су увек у праву. Ретко ћете их видети да се расправљају око баналних ситница. Најчешће ствари у животу прихватају онаквима какве јесу и никада неће покушати да промене свог партнера.

3. Девица

Жене представнице овог знака прихватају живот потпуно разумно. Жене Девице су пуне разумевања и стрпљења. Често се у појединим животним ситуацијама понашају посматрачки – што им на крају омогућује да много тога виде и схвате. Девице су карактеристичне по својој мудрости и смирености. Оне знају како да контролишу сопствене емоције и упркос унутрашњој снази делује врло нежно и женствено.

Фото: Профимедиа

 

4. Бик

Ако вам је потребан мудар савет, посебно о везама и односима, обратите се жени Бику. Жена Бик радо дели своје искуство и знање с другима. Красе их унутрашњи спокој и доброта, а пуне су топлине коју великодушно деле са околином. Ова жена ће постати муза свом мушкарцу јер ће увек подржавати његове амбиције и биће му поуздан ослонац у животу. Она увек зна да да мудре савете.

Фото: Профимедиа

 

5. Ован

Жене рођене у знаку Овна су врло одговорне и савесне. Оне држе живот чврсто у својим рукама. Помирене су са судбином и стрпљиво, високо уздигнуте главе, примају и боре се са свим недаћама које им живот наметне. Воле да помажу и брину о другима. Жена Ован жели да упозна свет. Воли да чита књиге и има хобије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".