Бик

Биковима ће у јулу значајно порасти сампоуздање, што ће бити припрема за велики догађај који их очекује у августу. Овај знак је на известан начин звезда целе ове године јер лако добија поштовање околине, а самопоуздање му непрестано расте.

Међутим, да бисте стварно имали више самопоуздања, мораћете мрвицу и да се потрудите – да прихватите своје несигурности и ограничења, а онда вам неће бити равног!

Пун Месец 13. јула ће бити у вашој деветој кући, а овај транзит донеће вам прегршт генијалних идеја, које ће вам помоћи да напредујете у сваком смислу.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Овог месеца мораћете да се фокусирате на то да престанете да доказујете људима колико вредите. Ова година је за вас сјајна јер напокон осећате да заслужујете све што желите, а међуљудски односи вам знатно напредују, како у кругу пријатеља, тако и са колегама.

У јулу ћете имати много прилика да изразите своје мишљење, а то је оно што највише волите. Када једном "проговорите", схватићете колика је ваша унутрашња моћ и знаћете како и шта даље.

Овај месец ће вам бити сјајан и за посао, али ћете бити и под стресом због доста обавеза, зато пронађите начине да се опустите.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Крајње је време да сјајне идеје које имате престанете да чувате само за себе, већ из изнесите тамо где треба.

Стагнирали сте у претходном периоду, делом сте и сами криви за то јер сте стално нешто одлагали и желели да све буде перфектно. Овог месеца, међутим, имаћете велике пословне успехе, али ће вам добро ићи и на пољу љубави.

И још нешто – Ракови ће овог месеца имати прилику да испуне једну од својих највећих жеља, зато не пропуштајте прилику!

Фото: Профимедиа

 

Девица

Слободне Девице ће јулу 2022. године имати прилику да пронађу љубав свог живота! Будите отворени за љубав и потрудите се да избалансирате љубавни и пословни живот, те да више доносите одлуке срцем.

У наредним месецима вас очекују неке препреке и неће све ићи тако глатко, зато искористите јул до максимума и повежите се са пријатељима, познаницима, опустите се.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Овог месеца ћете имати прилику да боље размислите о љубавним везама, пријатељима и каријери. Уживаћете у плодовима рада и труда који сте у претходном периоду улагали на послу. Имаћете више прилика да изразите своје мишљење, а ако ту паметно одиграте, могли бисте да имате доста користи.

У јулу ће Марс, ваш владар, бити у транзиту кроз вашу седму кућу, што значи да би неке расправе могле нагло да ескалирају. Због тога би било пожељно да у наредна два месеца дате све од себе да или избегнете расправе у потпуности или да се максимално контролишете у расправама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".