Нова недеља је тек почела, а према астрологији и транзитима планета, изгледа да су лепи дани пред свима нама. Ипак, три знака хороскопа ће имати највише среће ове недеље, од 20. до 26. јуна.

Рак

Ове недеље Сунце улази у ваш знак, те почиње сезона Ракова. Мало шта ће вас нервирати ових дана, а нешто на чему сте радили у претходном периоду сада почиње да вам се исплаћује.

У љубави вас очекују лепи, романтични тренуци, без свађа јер вам, за промену, уопште није стало до расправа и убеђивања да сте ви у праву. Једноставно, веома сте опуштени ове недеље, прихватате ствари какве јесу и сви желе да буду у вашем друштву.

Лав

Лето и топло време вас толико радују, да вам уопште није битно шта вам се поред тога дешава у животу. Једноставно, желите да одложите све бриге и уживате.

Положај планета вас ове недеље чини прилично романтичним, спремни сте за нову везу и радујете се томе, а донедавно сте били у потпуно другачијем расположењу. Али, лето чини своје и можда вам љубав и закуца на врата!

Стрелац

Пред вама су неки нови, лепи догађаји, а ви сте пуни ентузијазма и позитивне енергије. "Цветате" на свим пољима, уживате у дивним тренуцима са драгим људима, а и креативност вам је веома изражена.

Ова недеља ће вам донети и нешто лепо на пољу пријатељстава и љубави!