Певач Милан Обрадовић, познатији као Мики Мећава, недавно је отворено говорио о бакшишу који добија на наступима, а сада је у својој исповести говорио о дружењу са Зораном Шијаном и певачицом Гоцом Божиновском.

Како Мики тврди, покојни Зоран Шијан му је нудио велике паре да поведе Гоцу са собом на тезге и прогура је на естради.

Мики каже да га је жестоки момак волео, те да га никада није одбио ни за какву услугу, међутим, Шијанова идеја да Гоца иде с њим и његовим бендом на наступе никада се није реализовала.

Фото: Инстаграм принтскрин/miresijan

 

- Шијан ми је једном рекао: 'Је л' ти знаш да ја имам двоје деце с Гоцом? Је л' могу ја да платим да она пева с вама?' Хтео је да Гоца иде с нама, да је водимо на заказане тезге јер ми смо у то време харали свуда. Наравно, то се није десило, иако је Шијан нудио силне паре зато што је хтео да је прогура - рекао је Мики и присетио се како је од Зорана Шијана после једног новогодишњег наступа добио позамашан бакшиш:

- Покојни Зоран ми је у ресторану 'Језеро' у Београду дао огроман бакшиш кад сам му певао. Пришао ми је једном и рекао: 'Мики, је л' можемо да продужимо свирку за још неких сат времена? Ипак је Нова година.' Нисам могао да га одбијем, тада смо се окупили око њега и истоварио нам је 18.000 марака. Замолио сам га да станемо, а он ме је питао зашто, па сам му објаснио да су сви преморени - и конобари и сви. Онда је сваком конобару дао по 100 марака, ма више им је дао, и сви су остали. Шијан је више волео песме које не певам ја, али је волео моју боју гласа. Преферирао је да слуша Шабана Шаулића и те генерације. Није чак ни бирао, битно му је било да осети емоцију док се пева. Иначе сам певао и највећим богаташима и у највећим рупама и кафанама. Био сам у друштвима која су била врло опасна. Деведесетих је било свачега. Свирало се преко целе недеље, нема тога да се чека само викенд - закључио је МИки за Републику.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".