Мики Мећава богу може да захвали што има тако добру и разумну жену која му је опростила љубавну аферу из које се родила ћерка Марија. Она је права лепотица и живи на Сицилији и могло би се рећи да личи на полубрата Огњена који важи за екстра фајера. Можда баш зато што је прошао такве буре у брачном животу, Мики разуме и обожава Гоцу Божиновску која је пиштољем бранила своју везу са Зораном Шијаном.

 

Фото: Архива Новости

 

 

- То је била невероватна љубав. Гоца нам је причала једном приликом да када је породици и целој својој фамилији саопштила да хоће да се уда за Шијана да су они били шокирани. Прво, самом информацијом да се тако, преко ноћи удаје јер су се забављали тек неколико дана, а плус кад су чули за кога се удаје. Нису људи имали против њега ништа, нису га познавали, него им је она све објаснила ко је и шта је Шијан. Пошто су били у шоку, рекли су јој да не иде то тако и решили да је закључају у кућу да не може да оде код њега. Ту поред није упуцала су биле и Злата Петровић и Гоцина сестра.

Фото: B. Данилов

 

 

- Е она је онда узела пиштољ који јој је Шијан дао да га има у торбици, што се каже, за не дај боже, и свима им рекла да бирају: "Или ме пустите да идем, или ћу све да вас поубијам. Кад су видели пиштољ пустили су је и рекли да је са њима заувек завршила. Ма никог Гоца не би убила, него цела та прича ми је шокан- тна. Свакако је могла да побегне и уда се, и нико јој не би могао ништа, али је хтела да истера по свом - испричао је Мики.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".