Pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, nedavno je otvoreno govorio o bakšišu koji dobija na nastupima, a sada je u svojoj ispovesti govorio o druženju sa Zoranom Šijanom i pevačicom Gocom Božinovskom.

Kako Miki tvrdi, pokojni Zoran Šijan mu je nudio velike pare da povede Gocu sa sobom na tezge i progura je na estradi.

Miki kaže da ga je žestoki momak voleo, te da ga nikada nije odbio ni za kakvu uslugu, međutim, Šijanova ideja da Goca ide s njim i njegovim bendom na nastupe nikada se nije realizovala.

Foto: Instagram printskrin/miresijan

 

- Šijan mi je jednom rekao: 'Je l' ti znaš da ja imam dvoje dece s Gocom? Je l' mogu ja da platim da ona peva s vama?' Hteo je da Goca ide s nama, da je vodimo na zakazane tezge jer mi smo u to vreme harali svuda. Naravno, to se nije desilo, iako je Šijan nudio silne pare zato što je hteo da je progura - rekao je Miki i prisetio se kako je od Zorana Šijana posle jednog novogodišnjeg nastupa dobio pozamašan bakšiš:

- Pokojni Zoran mi je u restoranu 'Jezero' u Beogradu dao ogroman bakšiš kad sam mu pevao. Prišao mi je jednom i rekao: 'Miki, je l' možemo da produžimo svirku za još nekih sat vremena? Ipak je Nova godina.' Nisam mogao da ga odbijem, tada smo se okupili oko njega i istovario nam je 18.000 maraka. Zamolio sam ga da stanemo, a on me je pitao zašto, pa sam mu objasnio da su svi premoreni - i konobari i svi. Onda je svakom konobaru dao po 100 maraka, ma više im je dao, i svi su ostali. Šijan je više voleo pesme koje ne pevam ja, ali je voleo moju boju glasa. Preferirao je da sluša Šabana Šaulića i te generacije. Nije čak ni birao, bitno mu je bilo da oseti emociju dok se peva. Inače sam pevao i najvećim bogatašima i u najvećim rupama i kafanama. Bio sam u društvima koja su bila vrlo opasna. Devedesetih je bilo svačega. Sviralo se preko cele nedelje, nema toga da se čeka samo vikend - zaključio je MIki za Republiku.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".