Подела заједничке имовине једно је од кључних питања током развода, а адвокатица Олга Турчиновић је открила неке веома бизарне случајеве на којима је радила.

- У мојој професионалној каријери било је апсурдних ситуација. Једна од најапсурднијих је била када је мој клијент, у том случају сам заступала мушкарца, донео рачун за уградњу силиконских груди његове жене, као доказ да је он улагао. Ја уопште нисам могла да разумем да ли он сматра да је то њихова заједничка имовина, па ћемо ми у неком поступку то доказивати. Не желим да будем проста у овом јутарњем програму.

Фото: Профимедиа

 

Ја сам рекла - не знам шта хоћете, да ли хоћете да тражимо да лева остане код ње, а десна код нас? Морала сам да унесем трагикомику у ситуацију да би он рекао - да, ово је потпуно сулудо - испричала је адвокатица гостујући у Јутарњем програму на ТВ Прва.

Поред ове крајње бизарне ситуације, адвокатица Турчиновић је истакла да је било ситуација и када су бивши брачни партнери размењивали усисивач на паркингу испред нотарске канцеларије, али и инсистирања да се врати веренички прстен.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".