- У касним сам двадесетим и трудна сам са дететом свог дечка. То уопште није било планирано и нисам баш срећна због тога. Живимо у стану са још једним дечком са којим смо блиски пријатељи откако смо сви заједно студирали, а мало пре него што сам сазнала да сам трудна, схватила сам да гајим осећања према том цимеру. Недавно смо се и пољубили када смо се вратили из ноћног изласка - написала је жена у исповести за Мирор.

Рекла је да планира да се исели и раскине са својим дечком, али је потом открила да је трудна. Њен дечко нема појма шта се дешава и како се она осећа према њиховом пријатељу, али би био шокиран и љут ако би сазнао. Разговарала је са цимером у ког је била заљубљена, али су се обоје сложили да би настао хаос и да тренутно не могу ништа да ураде. Није могла да прекине трудноћу јер је већ била трудна већ четири и по месеца када је сазнала.

Фото: Профимедиа

 

 

- Ово је веома компликовано, али мислим да би требало да, ако можете, одвојите трудноћу у будућности од тога шта осећате према свом дечку. Ово можда није ваш идеалан сценарио, али не морате да будете заједно да бисте подигли дете и били добри родитељи. Очигледно сте размишљали о раскиду док нисте сазнали за трудноћу и рођење бебе вам неће помоћи да се осећате другачије. У ствари, то ће ставити огроман притисак на обоје. Мислим да би било најбоље да сада прекинете ту везу и фокусирате се на дете, па да видите како се осећате после неколико месеци. Што се тиче вашег цимера, немојте сада форсирати везу с њим. Започињање везе у таквим околностима са неким ко није отац је веома тешко. Ако вам је суђено да будете заједно, он ће вам дати време које вам је потребно - одговорила је психотерапеуткиња Колин Нолан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".