Рак

Овај водени знак може бити мистериозан онолико колико не можете ни да замислите. Они имају тенденцију да своје карте држе близу срца и ретко деле своја права осећања са онима око себе. Пошто воле људе, не желе да увреде своје пријатеље и ћуте чак и ако су њихова осећања повређена.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Иако могу изгледати отворено и импулсивно, Ован око себе има одређену мистерију. Њихова енергија и "кратки живци" су заразни и тиме су увек у центру пажње. Ово је такође један од оних знакова који имају тајне послове и воле да чувају тајне. Међутим, због своје тајновите природе често пате од анксиозности.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Јарчеви су недокучиви колико год они то желе. Делују изузетно љубазно и друштвено. Међутим, своје животне циљеве деле само са својим вољенима. Склони су анксиозности јер ретко деле своје мисли са пријатељима, па стога имају тенденцију да "стопирају" своје емоције и стрес.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Кажу да срце Шкорпије постаје мистерија чак и за њихове сродне душе. Овај знак је енигма у правом смислу јер Шкорпије никада не дозвољавају другима да се мешају у њихове послове и осећања. Тешко их је читати и могу бити прорачунати и оштроумни, али никада не дозволите онима који су им блиски да покваре њихов прави план.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".