Ретроградни Меркур траје све до 3. јуна, тако да ћемо тек након тог периода моћи поново да се посветимо оним аспектима живота који су нас збуњивали и на које нисмо могли да се фокусирамо. Такође ћемо посебно пажљиво размотрити наш приступ финансијама и ресурсима.

Почевши од 13. јуна, Меркур ће прећи у свој изворни хороскопски знак, Близанце. Такође, почетком јуна и Сунце ће бити у овом знаку што ће донети време у коме ћемо имати доста енергије и активности. Астролози саветују да се отворите новим могућностима и будите радознали.

Фото: Профимедиа

 

Поред тога, 30. маја стиже млад Месец у Близанцима и имаће утицај на наше животе и почетком јуна. Близанци су хороскопски знак који жуди за комуникацијом, информацијама и авантуром, тако да ћемо сви осетити те потребе. Бићемо привучени да се изразимо, да изађемо из наше зоне комфора и повежемо се са другим људима.

Од 21. јуна ватрено Сунце се сели у знак Рака. Овом манифестацијом ће се званично обележити летњи солстициј. Астролози саветују да се у том тренутку позабавите својим емотивним животом. Процените своју стабилност и сигурност, планирајте будућност.

Фото: Профимедиа

 

Планета љубави и лепоте, Венера ће наставити да ротира у свом матичном хороскопском знаку Бику од 28. маја до 22. јуна. То ће многима донети страст и сензуалну романсу, а такође нам обећава задовољство и обиље. Астролози кажу да љубав коју у том периоду пронађете има шансу да траје заувек. Венера ће утицати и на буђење наших талената, а финансијски послови такође иду својим позитивним током.

Фото: Профимедиа

 

Млад Месец у Раку наступиће 28. јуна и то је време за промене, за нове ствари. Млади Месеци увек отварају нека нова врата у нашим животима - током овог периода Универзум ће бити посебно фокусиран на то да пронађете нову стабилност у важној области вашег живота и гураће вас да напустите своју зону удобности.

Током транзита Јупитера кроз знак Овна, посебно до 28. јуна 2022. године, можемо очекивати много узаврелих страсти, импусливних одлука и реакција.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".